Перемога на обласному конкурсі “Математичний Занзібар”

12 жовтня відбувся обласний конкурс “Математичний Занзібар”, організатором якого є ПАНО.
У ньому взяли участь 80 команд з Полтавської області, у тому числі Кременчук, Горішні Плавні. Наша команда середньої ліги, в якій були учні Любка Поліна та Любка Іван (9-М) Оганісян Едуард, Шаповал Анна (8-М), Тимошенко Софія (8-Ф) зайняла перше місце в області. Вітаємо з перемогою!

» Читати далі

Нагородження переможців ІІІ етапу МАН

7 жовтня  2024 року в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Гоголя відбулося нагородження переможців  ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України за 2023/2024 навчальному році.

» Читати далі

Учні 2-Б та 2-Г класів відвідали творчий простір

Завершуючи перший місяць навчання, учні 2-Б та 2-Г класів, відвідали творчий простір, де провели час у дружній атмосфері та власноруч створили креативні сувеніри-магніти, а також зарядилися позитивними емоціями. » Читати далі

3 місце на спортивних змаганнях “СООL RACE”

27.09.2024 року відбулися спортивні змагання серед закладів освіти Полтавської міської територіальної громади “КРУТІ ПЕРЕГОНИ” “СООL RACE” на яких команда учнів Ліцею №6 “Лідер” Полтавської міської ради посіла 3 місце.

Вітаємо наших спортсменів!!!

» Читати далі

Захід національно-патріотичного напрямку для учнів 6-8 класів

27.09 ми провели захід національно-патріотичного напрямку для учнів 6 – 8 класів під назвою “Незламні люди незалежної країни” з нагоди відзначення міжнародного Дня миру. Також вшанували пам’ять загиблих воїнів, випускників нашого ліцею. А учасники ансамблю KIDSTARS подарували всім присутнім чудові творчі номери.

» Читати далі

Шкільним офіцером безпеки було проведено інтерактивні заняття для учнів 1-2 класів

В рамках місячника безпеки дорожнього руху шкільним офіцером безпеки було проведено інтерактивні заняття для учнів 1-2 класів, де в доступній ігровій формі вони познайомилися з дорожніми знаками та основними правилами безпеки поводження біля дороги. » Читати далі

“Служба освітньої безпеки” у нашому закладі працює

До уваги батьків!

З 1 вересня в рамках проекту “Служба освітньої безпеки” у нашому закладі працює шкільний офіцер безпеки Фастівець Ніна Євгеніївна. Вона володіє навичками ефективної комунікаціїї та розуміє вікові особливості розвитку дітей різного шкільного віку. Відповідно, проводить інтерактивні заняття, щоб інформувати дітей, та допомогти опанували навички, які потрібні їм для збереження життя і здоров’я.

Вчителі стартували в новий навчальний рік нестандартно

Цього року наші вчителі стартували в новий навчальний рік нестандартно. Щорічна традиційна педагогічна рада перетворилася на супер-квест “Сходинки до успіху”. Вчителі як завжди, креативили як могли. Завершили роботу виступом-сюрпризом від вчителів та діток початкової школи. Дякуємо всім колегам, які створили чудовий настрій та налаштували на позитивну робочу хвилю. » Читати далі

Закриття територіального етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

21 травня 2024 року на базі ЗЗСО № 37 відбулося урочисте закриття територіального етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч», що проходили під егідою Президента України Володимира Зеленського. Наші спортсменки  з черлідингу зайняли почесне
III місце.
Переможців, призерів та їхніх наставників вітали почесні гості:
 – виконуюча обовʼязки секретаря міської ради Катерина Ямщикова;
 – заступник міського голови Валерій Пархоменко;
 – заступниця міського голови Леся Марталішвілі.

» Читати далі

3-4 класи відзначили день матері

18 травня естафету привітань своїх мамочок перейняли учні 3 – 4х класів. І це свято стало неперевершеним акордом завершення цього робочого тижня. Чудові талановиті діти, які радували зі сцени всіх присутніх глядачів, отримали шалені оплески та підтримку.

Сподіваємось, що мами, які були присутні на заході, отримали щире задоволення від побаченого, а учні побачили своїх однокласників у новому світлі – як справжніх зірок!
Дякуємо всім за участь та підтримку!

» Читати далі

Етнічний вернісаж “Вишивана душа України”

16 травня 2024 року 4-А дружно і завзято відвідав Етнічний вернісаж “Вишивана душа України” в Полтавській обласній бібліотеці.

Як завжди було пізнавально і цікаво поринути в історію свого народу..
А ще учні 4-А класу змогли створити вишиванку і “вишити” її своїм орнаментом.
Дякуємо за запрошення працівникам бібліотеки дякуємо ЗСУ, дякуємо вищим силам!

» Читати далі

16 травня у ліцеї пройшов День цивільного захисту

16 травня у нашому закладі пройшов День цивільного захисту. Він був насичений різноманітними подіями та заходами.
Учні початкової та середньої школи сьогодні зустрілися з кінологічною службою, також для них було проведено практичне заняття “Знати, щоб запобігти НС”, де представники вибухотехнічної служби познайомили дітей з різними пристроями, та  розказали про дії у небезпечних ситуаціях.
Також до нас завітали представники патрульної поліції, які провели практичне заняття ” Безпека – це життя”.

» Читати далі

1 2 3 25